Theselius Aluminium Fåtölj, Läder svart, matt aluminium

theselius-aluminium-fatolj-lader-svart-matt-aluminium

    Vill du köpa en fåtölj i aluminium? Då kanske Mats Theselius fåtölj kan vara någonting för dig. Fåtöljen är gjord i Källemo och med sin design så kan man faktiskt kalla fåtöljen för ett konstverk i sig. Fåtöljen är stryktålig och kommer  därför att kunna vara en vacker inredning i ditt hem i lång tid framöver.

    Designen innebär att den har sidor i polerad aluminium och en trästomme. Benen på Theselius fåtölj är också i aluminium vilket gör den till en vacker fåtölj som nästan liknar en vacker staty i ditt hem. Lädret på fåtöljen är vegetabiliskt garvat och det skall föreställa äkta hud vilket gör att fåtöljen får ett liv i sig som liknar ett levande konstverk vilket också fåtöljen är i sig.

    Var skall du då placera din Theselius fåtölj? Vår rekommendation är att titta igenom ditt hem först och tänk igenom vart det skulle passa med en mindre stilren fåtölj som också passar in och står på en plats där du faktiskt kommer att sätta dig i din fåtölj.  Om du saknar en vacker fåtölj i ditt hem så är Theselius aluminium fåtölj något för dig och ditt hem.